Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw verhuizing? Dan nemen wij graag het werk uit handen. Hofland Verhuizingen regelt alles voor u omtrent uw verhuizing. Niet alleen zorgen wij ervoor dat uw meubels veilig worden verhuisd, ook kan onze verhuisplanner uw telefoon en televisie over laten zetten en kan er bijvoorbeeld worden gestoffeerd en geverfd. Zo krijgt u weinig verschillende mensen over de vloer, en weet u zeker dat alles door hetzelfde bedrijf goed wordt geregeld.

Bij ons vind u de steun die u nodig heeft. Wij zitten ruim 20 jaar in het vak en dat merkt u aan onze professionele dienstverlening. Hierbij besteden wij de grootste zorg aan iedere verhuizing. Dit vindt u terug in ons totaalpakket van diensten. Of het nu gaat om het vakkundig verhuizen van uw piano, het inzetten van een professionele handyman of het opslaan van spullen tijdens uw verhuizing, Hofland Verhuizingen helpt u graag verder.

Kwaliteit

Onze dienstverlening is betaalbaar, dit doet echter niet af aan de kwaliteit! U vind alleen opgeleide en ervaren verhuizers in ons team die werken met hoogwaardige verhuismaterialen. Niet alleen werken wij met de nieuwste luchtgeveerde verhuiswagens, ook bieden wij u speciale opbergboxen voor uw televisie, schilderijen en andere meubels, waardoor uw inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Heeft u nog al vragen of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met de dichtstbijzijnde vestiging op en een van onze adviseurs staat u graag te woord.
Offerte